Горещи новини

Нови КЪРВАВИ разкрития около смъртта на мъжа на Анита Мейзер

Кървави разкрития около смъртта на Николай

Страшна картина заварили разследващите в дома на Анита Мейзер, която е обвинена, че е убила съпруга си Николай Димов по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда. Цялата стая, където е намерено тялото, е била в кръв!

Николай Димов е бил умъртвен на масажна маса, която се намира стая в фитнес уреди, а пода около нея е бил целият в кръв. Това е една от обективните находки, които са били открити по време на огледите на местопрестъплението – луксозния дом на варненката Анита Мейзер до резиденция „Евксиноград“.

Кръвта, което все още стои на местопрестъплението, е капала от Николай, установили експерти. До масажната маса се видяло, че има локва кръв, с диаметър поне 50 сантиметра и толкова наслоена, че сигурно имала един пръст дебелина. А разтеклите се наоколо кървави петна се простирали на поне два метра от масажната маса.

От прокуратурата категорично отрекоха Николай Димов да е бил заклан. От държавното обвинение нито потвърдиха пред журналистите, нито отрекоха да е имало прободна рана. Хора, запознати добре с хода на разследването, също са на мнение, че такава рана няма. По техните думи, Анита Мейзер обяснила кръвта, с това, че Николай бил паднал и си разбил лицето.

Наличието на кръвта прави случаят особено заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично случая. Към момента събраните доказателства са, че Анита е убила по непредпазливост мъжа си, като го е душила – без да е целяла фатален изход. Според неофициалната информация – като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат асфиксия – задушаване. Засега не са налице данни кръвозагубата да има причинно-следствена връзка със смъртта.

Само след минути Окръжният съд във Варна ще се произнесе по искането на прокуратурата Анита Мейзер да остане в ареста. Според наши източници по всяка вероятност това ще се случи, предвид тежкото криминално деяние, в което обвинена, а също така – фактът, че вече има и второ обвинение – опит да покупи служител на полицията, за да не попадна под наказателна орговорност.

Източник: bnews.bg

loading...

Be the first to comment on "Нови КЪРВАВИ разкрития около смъртта на мъжа на Анита Мейзер"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*