Горещи новини

ОТЛИЧНИ НОВИНИ! Цвети е в много добро състояние! Иска да гледа телевизия, но лекарите…

Страхотни новини за Цвети

Състоянието на гимнастичката Цветелина Стоянова, която падан от шестия етаж, толкова се е подобрило в последните дни, че момичето дори е поискало от лекарите да й позволят да гледа телевизия, пише всекидневник, позовавайки се на вътрешна информация от свой хора в екипа, който се грижи за момичето в „Пирогов“.

Лекуващите лекари обаче твърдо са забранили на Цвети подобни забавления, тъй като тя все още има лек оток на мозъчната кора, който може да бъде влошен от визуални стимули. Като се изключи липсата на модерното удоволствие обаче, новините около красавицата са почти изцяло положителни – тя е в съзнание и диша без помощта на апарат. Очаква се през следващата седмица Цвети да бъде изписана от реанимацията на „Пирогов“ и да бъде преместена в друго отделение или друга болница.

„Все още изпитва силни болки, но като цяло е далеч по-добре. Вече не диша с помощта на апарат, а сама. Контактна е. Говори, даже понякога се шегува с медицинските сестри. Винаги на обяд идват да я видят най-близките й. Все още не е ясно къде ще я прехвърлим, но със сигурност до сряда или най-късно до края на следващата седмица ще я изпишем от реанимация. Доста е отслабнала, но това е напълно нормално“, разкриха близки на Цвети Стоянова.

За евентуално пълно възстановяване на гимнастичката лекарите се притесняват да обелят дума. Необходими са още няколко месеца всички фрактури да заздравеят, а дали момичето изобщо ще може да ходи, е въпрос на дълга и внимателна рехабилитация. Цветелина се храни нормално и вчера даже е помолила да получи допълнителна порция плодове, пише Пик.

loading...

Be the first to comment on "ОТЛИЧНИ НОВИНИ! Цвети е в много добро състояние! Иска да гледа телевизия, но лекарите…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*