Горещи новини

Предизборна кампания или истинска помощ за ЦСКА!? Борисов обеща стадион Българска армия и милиони левове на армейците!

Бойко Борисов обеща помощ за ЦСКАДържавата отпуска 2 милиона на ЦСКА за ремонт на стадиона.

На проведената среща между представители на ЦСКА, премиера Бойко Борисов и здравният министър Петър Москов не се е обсъждало само преструктурирането на сегашното дружество на армейците, но са се дискутирали и други важни въпроси, които вълнуват червените от началото на прехода.

Представителите на ЦСКА, които присъстваха на срещата, за да представляват мнението на фен клуб „Сектор Г“ и останалите червени привърженици са поставили въпроса с базите. Лично Бойко Борисов им е дал уверение, че ЦСКА ще получи стадиона на концесия и ще спре да плаща наем за ползването му. Освен това премиера е обещал, че на червените и кръвният им враг Левски ще бъдат отпуснати по 2 милиона лева, които трябва да бъдат изразходвани за ремонтирането на спортните съоръжения.

Въпреки това обаче, няма конкретни срокове за изпълнението на поетият ангажимент от страна на Бойко Борисов, което навява голяма част от привържениците на ЦСКА да се усъмнят в истиността на неговите думи. Те заподозряха премиера в „предизборна агитация“ и призоваха за по-бързи действия от страна на държавата.

Министърът на спорта Красен Кралев неколкократно намекна, че ЦСКА ще получи стадиона си, но при конкретни условия, които обаче, не пожела да разкрие към този момент. Сред политическите среди пък все повече, се спекулира, че министърът на здравеопазването Петър Москов лично, се е заел със задачата да убеди премиера Бойко Борисов, че трябва наистина да се помогне на ЦСКА. Реформаторът е отявлен привърженик на армейците, разкриват от кулоарите на парламента.

loading...

Be the first to comment on "Предизборна кампания или истинска помощ за ЦСКА!? Борисов обеща стадион Българска армия и милиони левове на армейците!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*