Горещи новини

Преслава се разминала на косъм със смъртта

Преслава се разминала на косъм със смъртта

Като малка Преслава преживяла опасен инцидент, който можел да струва живота й. В детските си години Преслава често ходела на семейната вила, където прекарвала дните в игра заедно с останалите малчугани. Един ден докато родителите й се занимавали с работа на двора Преслава си играела със съседче на саби. Малчуганите се гонели и размахвали пръчки един срещу друг. Пред вилата имало шахта в която се намирали водомерите, а от нея стърчали две остри и дълги арматурни железа.

По време на играта Преслава се увлякла и паднала в шахтата. Родителите й изпаднали в шок,защото помислили, че детето се е нанизало на някое от железата. Петя се разминала само с няколко драскотини и дори не прекарала ден в болницата.

Сериозно падане тя преживяла още в бебешка възраст. В първите дни след изписването й от родилното бъдещата певица прекарвала дните си в кошче, което сестра й люлеела. Каката наПреслава така силно залюляла кошчето, че бебето се претърколило и паднало на земята. След преглед при лекар се оказалo, че и този път Преслава извадила късмет и се отървала без никакви последствия, пише столичен седмичник.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Преслава се разминала на косъм със смъртта"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*