Горещи новини

РЕЗИЛ! Жана Бергендорф крещи в магазин и не иска да си плати левчето: Аз съм звезда, няма да плащам!

Жана се цигани за левче

Жана Бергендорф се забърка в нов скандал. Певицата вдигна луд скандал в магазин за 1 лев.

Тя се спречкала, без да бъде провокирана, със случайна клиентка на същия магазин, пише столичен седмичник. Уплашена от истеричните крясъци била жена, която спокойно си избирала чорапи. В същото време до нея се появила с гръм и трясък дама „с рошава обезцветена коса“, както самата потърпевша описва Жана.

Пространството в магазина било доста оскъдно и двете почти нямало как да се разминат, пише Блиц. За да избегне физически контакт, сблъскване с Жана или събаряне на стоката от стелажите, клиентката се обърнала с лице към Жана, за да успеят да се разминат.

Точно в този миг жената познала певицата и задържала погледа си върху нея. В този момент Жана се развикала: „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм!“. Потърпевшата от крясъците на певицата останала стъписана и не отговорила по никакъв начин на нападките.

В същото време Жана се опитва да изчисти опетнения си имидж, след като се забърка в скандали с наркотици. Тя обяснява, че я боли от лошото отношение на хората към нея, а се оказва, че тя сама си го проси.

Източник: http://bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "РЕЗИЛ! Жана Бергендорф крещи в магазин и не иска да си плати левчето: Аз съм звезда, няма да плащам!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*