Горещи новини

Секс скандал в Кърджали: Опъват складова работничка в тоалетните, докато е нощна смяна

Момиче предлага тялото си в кенефите

Грандиозен скандал се разиграл в област Кърджали. За него алармираха работниците в местна фабрика, които са възмутени от поведението на своята колежка. Те алармират, че тя продава тялото си, когато е нощна смяна и посреща клиенти в тоалетните. Затова пишат на стената на фирмата във Фейсбук. Ето какво има там:

„Работничка продава плътта си. Сексуслугите се извършват в тоалетните на фирмата, когато Е. е втора смяна или „нощна“. Скандалът е голям, за него пишем дори на страницата на фирмата във Фейсбук, но никой не взима мерки. Помогнете ни вие. Това трябва да спре. Един мъж опита да се обеси заради Е., която е от село …. (посочени са селото, в което живее, както и подробности за нея – б. р.).  Ние сме възпитани другояче, това е възмутително“, жалват се работниците.

„Приятели, в тоалетните на … (посочено е секторът – б. р.) …. (името на младата жена – б. р.) предлага секс срещу заплащане….“, предупреждава на стената на фирмата един от работниците.
„Вероятно дели парите с някой от началниците. Те казват, че е човешки и разрешават….“, смята друг работник.

loading...

4 Коментари on "Секс скандал в Кърджали: Опъват складова работничка в тоалетните, докато е нощна смяна"

  1. Крали марко | 29.07.2016 at 15:32 | Отговор

    Какво пък толкоз след като свършат тази работа момчетата имат повече стимул за работа

  2. Ами тъй де намерила е начин да взема повече парички то е ясно че само с работа няма да има.Ебати хората хем на нея и олеква хем и на момчетата кво сте седнали да се жалвате…

  3. Явно не е пуснала на някой и сега се жалва

  4. Знаете ли че складова работничка в Кърджали на месец взема по малко от минималната работна заплата за страната. А там цените на хляба , салама и цигарите не са по ниски отколкото в София и Варна.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*