Горещи новини

Слава Севрюкова разкрива какво ще спаси България

Слава Севрюкова разкрива какво ще спаси БългарияСеврюкова твърди, че българите никога няма да изчезнат от лицето на Земята.

Слава Севрюкова, е смятана за пророчица номер 1 на България за всички времена. Нейните предсказания добиват все по-голяма популярност през последните няколко седмици, предвид световните събития, които наблюдаваме в момента. Те се припокриват до голяма степен с нейните думи. Пророчицата разкрива, че ще избухне Трета световна война и в нея ще загинат над 50 милиона души.

50 милиона души ще загинат, но България ще стои настрана, казала пророчицата!

„Докато има живот на Земята, българите не ще изчезнем. Затова, казвам ви, богоизбрани сме. Други народи ще се заличат, ние – не.”, казва тя и допълва:

„България ще я спаси не толкова възстановената икономика, колкото възвърнатата Духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината. И в най-тъмни години не угасват лъчите сред будните синове на нашето племе. Все има проблясъци. Но българинът е склонен към леност. Обогатили се материално, забравя духовното. Тъй е и при другите народи. Затуй сме в недоимък. Но тази период няма да е безкраен. Кармата ни най-сетне ще свърши. Предстои да станем като Швейцария, та и повече.“
loading...

Be the first to comment on "Слава Севрюкова разкрива какво ще спаси България"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*