Горещи новини

СЛАВИ Е БЕСЕН НА КС! „Когато някой си го проси, той си го получава!“ Дългият намекна, че влиза в…

Слави е бесен на КС

Слави Трифонов индиректно потвърди намерението си да влезе в политиката. Това шоуменът направи в интервю за „Тази сутрин“ по Би Ти Ви, като обаче не даде никакви подробности около това решение. От думите му обаче стана ясно, че е на крачка от смяната на студиото с политическа цантрала.

„Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, за което аз определено се двоумя. Но те са се засили и аха… Аз си разказвам вицове, а те ми казват: „Недей, други неща можеш да правиш!“ Аз ще кажа: когато някой си го проси, обикновено си го получава“, каза Трифонов.

Той обяви, че може да стигне до крайна мярка във връзка с отпадналите три въпроса от референдума си, като затвори Орлов мост в София. Това щяло да стане, като направи там концерт, на който очаква да се стекат хиляди хора и да блокират движението в София. После обаче каза, че това вероятно нямало да бъде точно концерт. „Абе, там не си мисля, че ще пея, ама може и да изпея нещо“, каза Дългия. Най-вероятно щял да пее революционни песни.

„Най-голямото ми разочарование досега е това, което стана с референдума. Защото хората осъзнават силата си, а политическата класа не осъзнава това и ще го научи по най-болезнения начин“, смята Слави Трифонов.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "СЛАВИ Е БЕСЕН НА КС! „Когато някой си го проси, той си го получава!“ Дългият намекна, че влиза в…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*