Горещи новини

Слави Трифонов влиза в болница!

Слави Трифонов влиза в болница

Слави Трифонов ще се подложи на сериозни медицински процедури преди изборите за президент и инициирания от него референдум през есента. Водещият минава през всевъзможни здравословни перипетии, след като преди години пада и си чупи крака. Не са тайна и проблемите му с очите, заради които Трифонов е постоянно с тъмни очила. За укрепване на организма и имунната система Слави традиционно се подлага на терапия в барокамера, което ще направи и сега. Процедурата се нарича хиберна оксигенация и е една от най-скъпите, пише столичен седмичник. Еднократният сеанс струва 300 лева, а за да има ефект, Трифонов трябва да направи цикъл от поне шест процедури. В барокамерата шоуменът вдишва чист кислород, за да пречисти организма си от излишните електрони.

С напредването на годините към традиционните му диагнози се натрупвали и нови болежки, което е нормално за човек, който ще навърши 50 години през октомври. Напоследък Трифонов се оплаквал от нестабилно кръвно налягане, а болките от травмата в тазобедрената му става постоянно се обостряли.

Както е известно, барокамерата, в каквато влиза Слави, е използвал редовно и кралят на попа Майкъл Джексън. Джако беше сред големите привърженици на тази процедура и години наред се подлагаше на нея, а тъкмо покрай него Трифонов се запалил по нетрадиционното лечение.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Слави Трифонов влиза в болница!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*