Горещи новини

След гаврата, майката на едно от биячките проговори! Вижте какво скандално оправдание измисли

Пребито момиче майка

Принципно не е агресивна, но явно приятелите й са такива, които й влияят. Доколкото знам техен приятел е снимал. Моята дъщеря просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и кара другото момиче да се съблича. Това заявява майка на една от агресорките пред Нова телевизия, пожелала анонимност.„Те преди това са се заплашвали. Моята дъщеря даже не се познава с битото момиче. Става въпрос за момче, което преди това е имало връзка с едната девойка, а после с битото момиче. Момчето, заради което е станал спора не е присъствало, друг е снимал клипа. Дъщеря ми не е отишла на училище от страх и срам“, коментира още майката.

Бащата на една от биячките също проговори: „Не искам да коментирам, докато адвоката не ми даде право. Тя ще си понесе последствията – страх ли ще е или срам“, заяви той.

Грозното деяние бе коментирано и от майка на една от съученичките на битото момиче. Джулия има две деца, едно от които учи с пребитата девойка.

„Не може да отидеш някъде и да пребиеш някого. Трябва ни комунизъм, тогава имаше уважение. Сега се мачка психиката на децата. Това просто не е нормално. Никой не може да унижи човек по този начин. Как ще съблечеш едно момиче, независимо какво е направило. Така е навсякъде, по-силният мачка слабия. Искам да питам биячките мама и тати горди ли са с вас? Голяма гордост ли е това? Децата се правят на Господ, а като се приберат вкъщи се свиват в ъгъла“, отсече бясната родителка Джулия.

Тя призна, че знае от дъщеря си, че детето психически унищожено. „Родителите трябва да разговарят с децата си. Българският родител няма навик да общува с децата си. Не мога да го преглътна това, въпреки че не е моето дете“, споделя тя.

Родителите на битото момиче познават тези, които са я пребили. „Как може на Малина порно клипа да не мога да го видя в интернет, но на дъщеря ми не могат да спрат клипа“, крещеше бащата на пребитата.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "След гаврата, майката на едно от биячките проговори! Вижте какво скандално оправдание измисли"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*