Горещи новини

Съпругът на Анита Мейзер имаш фетиши към свинските опашки и други скандални подробности за връзката им!

Скандални подробности за връзката на Мейзер

Съпругът на Анита Мейзер – културистът Николай Димов, се възбуждал от физически експерименти със свински опашки. Той беше от хората, които живееха, за да доказват мъжество, и това повишаваше либидото му, разкриха близки до разследването на фрапантния случай, цитирани от в. България днес.И в миналото е имало случаи, в които Ники прибягвал до екстремни преживявания, за да си вдигне адреналина и да се приведе в настроение за любов. В конкретния случай, при който загуби живота си, обаче не става и дума за секс, категорични са разследващите.

„Николай Димов е споделил с близките си, че се готви да скъса две свински опашки с врат, за да си направи самореклама пред западна компания за хранителни добавки. Анита е трябвало да го върже и да го снима с телефона си, но се е случило необратимото.“

На 15 август Анита Мейзер бе задържана, след като Николай Димов се удушава със свинска опашка, увита около врата му. Срещу силиконката са повдигнати обвинения за непредумишлено убийство вследствие на нанасяне на средна телесна повреда.

Анита е вързала съпруга си и зачакала той да се освободи от примката с телефон в ръка. Николай легнал върху масажната маса с вързани ръце и крака и започнал да помпа вратните си мускули и да хрипти и грухти.

„Поведението му и звуците, които е издавал, на пръв поглед са изглеждали нормални за Анита. Тя и преди е участвала с него в подобни експерименти. Двамата са живеели на ръба и често са си качвали адреналина, за да се доказват като ексцентрични и различни в очите на обществото“, разкриват още разследващите.

Анита не одобрявала особено новия мерак на мъжа си, който буквално бил обсебен от целта да разкъса две свински опашки наведнъж с гол врат. „Стига бе, бебе, айде стига вече, че ме побиват тръпки“, опитвала се да го разубеди силиконката. В крайна сметка решила да иде до магазина за цигари, докато Николай приключи упражнението. Така е правела и преди – оставяла го да грухти и се връщала след 10 минути, когато опашките били скъсани.

Разследващите са прегледали клиповете на видеокамерите и са установили, че Анита наистина е посетила кварталния магазин. Когато се върнала в дома си, нищо не било наред. Ники лежал свлечен по боксерки до масажната маса в хола в безсъзнание и не дишал. Следва обаждане до полицията и за броени минути пред луксозната сграда близо до резиденция „Евксиноград“ пристигат патрулките.

„Няма следи от втори човек, така че е изключено Анита да е имала съучастник“, отсякоха ченгетата.

ИЗТОЧНИК: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Съпругът на Анита Мейзер имаш фетиши към свинските опашки и други скандални подробности за връзката им!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*