Горещи новини

Тайсън Фюри: Ще бъда най-харизматичния шампион след Мохамед Али

Фюри е новия световен шампион по боксТайсън Фюри смята, че Бог е определил той да бъде световен шампион по бокс.

Великобританецът Тайсън Фюри не можа да си намери място от радост, след като успя да детронира световния шампион Владимир Кличко от трона. Той изпълни обещанието, което беше дал преди началото на двубоя, когато заяви, че, ако стане световен шампион, ще изпълни песен, с която да поздрави публиката. Той си избра парче на Аеросмит, а феновете припяваха заедно с него.

„Господ е планирал това да стане още с раждането ми на 12 август 1988 година! Искайте и ще получите! Помолих Бог за дете и той ми го даде. Помолих го за победата тази вечер и я постигнах. Това е силата. Аз съм просто човек, но Господ е всемогъщ. Кличко бяга от мен пет дълги години. Хората могат да казват за мен, каквото си искат. Кличко е голям шампион, но всяко нещо си има край. Днес започва нова ера и аз мога да обещая, че ще бъда най-харизматичния шампион от времето на Мохамед Али насам“, каза Фюри, който остана доволен и от поведението си като цяло срещу Кличко.

„Ядосах го, направих немислими за друг боксьор неща. Никой не идва в Германия и не се боксира с шампиона в тежка категория по този начин“, завърши Фюри.

loading...

Be the first to comment on "Тайсън Фюри: Ще бъда най-харизматичния шампион след Мохамед Али"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*