Горещи новини

Това, което си драскате без да мислите….издава вашия характер! Провери какъв си!

Това, което си драскате издава характера ви

Ние всички правим това без да го осъзнаваме, но рисуването на драскулки всъщност ни казва много за нашата личност и настроение. Има много различни форми, дизайн и цветове на драскулки, но тези, която ще прочетете са доста често срещани и по този начин е по-лесно да се тълкува. Ето какво означават вашите драскулки: Стрелки

Рисуването на стрелка нагоре означава, че сте социални и обичате да общувате с други хора. Рисуване на стрелките надолу означава, че сте по-самостоятелни и имате способността да насочите съзнателно вниманието върху себе си, вашите мисли, желания и емоции. Ако стрелките са наляво – това означава, че сте “заседнали” в миналото, докато ако са надясно, това означава, че вие сте щастливи и развълнувани за това, което е на път да се случи.

Цветя

Рисуването на цветя изразява, че сте доволни от нещата, които се случват в живота ви и обичате да мечтаете за приятни неща. Вие сте непоправим оптимист с добро разположение на духа.

Звезди

Рисуването на звезди означава, че обичате да изпъквате и да се различавате от тълпата и да бъдете център на внимание. И все пак ако звездата има прекалено много лъчи или са нарисувани педантично и правилно, това е сигурен белег за депресия.

Животни

Рисуването на животно означава, че точно в този момент се идентифицирате с него. Ако постоянно възпроизвеждате на листа едно и също животно, това означава, че вие се асоциирате с него и си приписвате черти от неговия характер.

Кръгове и Пръстени

Рисуването на кръгове и пръстени означава, че сте самотни и се чувствате откъснати от света.

Вълнообразни линии

Ако рисувате това означава, че проблемите на другите хора не ви притесняват много. Чуждите проблеми изобщо не занимават такива хора

Квадрати и ромбоиди

Рисуването на тези форми означава, че имате ясна цел и никога не криете мнението си. Вие сте упорит, директен и искрен човек.

Човечета

Рисуването на хора изразява, че емоционалното ви състояние е нестабилно и искате да се скриете и да изолирате себе си от други хора. Това е особено валидно за хората, които рисуват човечето схематично – точка, точка, запетая, тире, минус, обиколка… Показва, че сте емоционално нестабилни, иска ви се да се скриете и да не пускате никого до себе си.

Фигури тип кошер /пчелни пити/

Рисуването на този тип фигура означава, че се стремите към хармония и искате да създадете семейство. Тези хора са домошари и за тях на първо място е домът и семейството.

Източник: zajenata.bg

loading...

Be the first to comment on "Това, което си драскате без да мислите….издава вашия характер! Провери какъв си!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*