Горещи новини

Той избяга от нея, след като тя реши да си направи ШОКИРАЩИ пластични операции!

1488761383-355186-640x420
Моделката от Ростов-на-Дон, Русия, Елина Ромасенко настоятелно желае наказание за пластичен хирург, който й направил неудачни операции на лицето и дупето. Оказва се, обаче, че това ще бъде доста сложно за изпълнение, защото в клиниката не са й дали никакви документи, потвърждаващи провеждането на операциите. Въпреки всичко, жената е завела дело за действията на лекаря и не смята да отстъпва. Още повече, че заради неудачните хирургически интервенции, от нея избягал любимият й мъж, с когото щели да се женят скоро, както и най-вероятно трябва да забрави за кариерата си на модел и телевизионна водеща.
Историята на „промяната“ за Елина започнала преди 10 години, когато решила да увеличи гърдите си, за да я вземат на работа в телевизията. Резултатът от първата операция се оказал неудачен и бюстът увиснал и се наложила отново да ляга на операционната маса за корекция. Но всичко това не смутило моделката, защото още от детството си тя мечтаела за кариера на подиума и в телевизията. Впоследствие тя си направила корекция на носа и бузите. Уви, процедурите отново не се увенчали с успех и тя останала далеч от желаната визия.
При последната операция на лицето и задника, Елина се зарекла да изтърпи всички несгоди, защото искала да изненада своя бъдещ жених. Но резултатът бил печален, понеже веднага след като я огледал добре, мъжът просто избягал в ужас от видяното. Елина Ромасенко споделя пред Рен ТВ, че ако може да върне времето назад, то не би се подложила на всички тези промени на външността, защото те са й докарали само разочарования и провали.
Превод и редакция: БЛИЦ
loading...

Be the first to comment on "Той избяга от нея, след като тя реши да си направи ШОКИРАЩИ пластични операции!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*