Горещи новини

ТОП ясновидка вещае затвор или смърт за Бойко Борисов!

Ясновидка вещае смърт или затвор

Времето дойде, през октомври ни чакат страшни събития, твърди Николета Йоданова

Ясновидката Николета Йорданова хвърли в потрес Сашо Диков. В предаването му по Нова тв тя заяви, че Бойко Борисов е изправен пред тежък избор – смърт или затвор. „Той избира – или ще го убият или ще влезе в затвора“, каза съвсем насериозно Николета. „Ама ти не позна за сменените министри от Борисов“, контрира я Диков.Николета се вбеси и запозна мрачни предсказания. „Времето дойде. През октомври ни чакат страшни събития. Това, което в момента се случва, е пълен фарс и половината хора от ГЕРБ ще отидат в затвора. Кирливи ризи излизат наяве. Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще се разделят, няма да я има тая шуробаджанащина вече“, избълва в транс ясновидката и допълни, че няколко човека от ГЕРБ ще бъдат арестувани.

„Борисов върви по стъпките на Тодор Живков. Защо и на мен той пуска камери, защо ме следи, попита тя. И теб те подслушват“, обърна се Йорданова към водещия. „Подиграваш ли ми се. Няма да изплюя цялата информация. Теб може да не те е страх, но ние имаме семейства“, отговори тя на въпрос, какво ще се случи с двамата първи в ГЕРБ. „Бойко си е препикал властта и стола и не иска да ги пусне. Страх го е. И двамата са параноясали. Те не могат да разберат, че всичко се обръща срещу тях“, подчерта ясновидката и отново обяви, че няколко човека от групата ще бъдат арестувани.

Николета разкри, че пли нея са идвали много политици, за да я карат да им прави PR. „При мен днес в 11,00 ч. дойде най-новата любовница на един от бившите министрите. Тя се казва Христина и е адвокатка. Аз й казах да се върне при старата си любов и да не се забърква в политиката. На този министър съпругата му го е оставила, той живее със секретарката си, а има и четвърта жена, която върти“, заключи Йорданова.

loading...

Be the first to comment on "ТОП ясновидка вещае затвор или смърт за Бойко Борисов!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*