Горещи новини

Тя отслабна с 8 килограма за 2 седмици като спазваше Японската диета Чудо! Ето как!

Тя отслабна с японска диета чудоТрябва да отбележим, че жената е спазвала цял месец режимът, тъй като видимо е свалила повече от 8 килограма!

Впечатляващите й резултати се дължат на „самурайската“ азиатска диета позната като „Японско чудо“. В нея обаче, няма нищо „японско“. Не очаквайте ориз, суши и други подобни традиционни ястия от японската кухня.

Стриктното спазване на двуседмичният японския хранителен режим ще ви гарантира, че ще свалите минимум 8 килограма за 14 дни. Няма да се подлагате на зверски глад или лишения. Менюто е разнообразно и здравословно. Разбира се, трябва да забравите за алкохол, газирани напитки, сладки храни, мазни и други подобни за известно време.

Резултатите са видими още през първите няколко дни. Още през първата седмица трябва да свалите между 5 и 7 килограма! През втората седмица обаче, резултатите ще са „по-бавни“, в рамките на половин килограм на ден. Цикълът се повтаря, а стриктното спазване на диетата ви гарантира, че ще запазите теглото си в продължение на 3 години, без „йо-йо“ ефект! В случай, че огладнеете може да консумирате някакъв плод или зеленчук. Ето какво представлява хранителният режим:

Ден 1

Закуска: кафе без захар, мляко или сметана. ЧИСТО!
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: Пържола с леко овкусена салата

Ден 2

Закуска: чисто кафе и сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: шунка, салата и 1 чаша мляко

Ден 3

Закуска: чисто кафе
Обяд: Плодове и зеленчуци
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца

Ден 4

Закуска: горчиво кафе
Обяд: 2 твърдо сварени яйца и сок от моркови
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, шунка и салата

Ден 5

Закуска: чисто кафе
Обяд: Печена риба с домати
Не се вечеря на петият ден

Ден 6

Закуска: горчиво кафе
Обяд: Две големи пилешки пържоли
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца с 1 морков

Ден 7

Закуска: Горчиво кафе
Обяд: Пържола и някакъв плод
Вечеря: По избор!

Трябва да пиете много вода. Минимум 2 литра на ден. Тя спомага за стимулиране на процеса за изгаряне на мазнините. В случай, че от няколко дни не сте свалили нито един килограм, не се отчайвайте! Организмът се нуждае от време, за да привикне и да усвои вещества!

loading...

7 Коментари on "Тя отслабна с 8 килограма за 2 седмици като спазваше Японската диета Чудо! Ето как!"

 1. Светла Костадинова | 26.10.2015 at 13:18 | Отговор

  „Няма да се подлагате на зверски глад или лишения“?!? Хора, кой ги пише тези глупости? Това не е диета, а чист мазохизъм!!! На автора и издателя бих препоръчала първо да я изпробват, а след това да окуражават хората да се подлагат на това безумие!!!

 2. Диетата наистина помага , преди известно време я правех , но в някой от дните само махах жълтъка от яйцето и основната салата която ядях беше зеле с моркови . Свалих точно осем кила и не съм имала припадъци и тем подобни , Наистина действа!!!!

 3. планетова | 26.10.2015 at 23:46 | Отговор

  Диетата е много сполучлива… Трудна, но резултатна… Ако не започнете да се тъпчете, а продължите да се храните нормално, наблягайки на суровоядството то новото
  теглото се запазва…Иска се малко воля… Успех!

 4. Пълна простотия….не е здравословно да се сместват плодове със зеленчук става ферментация в корема…. най-добре е да се спре месото и въобще всички животнски протеини,ще се учудитр колко много видове семена има ядки, плодове и заланчуци… и здравословно и полезно че и се отслабва.

 5. Аз съм спазвала дитата и се чуствах супер. Вярно иска се воля, но тялото свиква да не се тъпче. И за килограмите е вярно даже повече се сваля.

 6. Може ли да се пие нещо друго освен кафе

 7. Даниела | 20.12.2016 at 14:18 | Отговор

  Може ли да се пие друго освен Горчиво кафе и млякото кисело да е така ли и в деня когато се вечерята се пропуска по желание може ли да не се препусне или поне салата или плодове да се замени

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*