Горещи новини

УЖАСНИ НОВИНИ ЗА МИХАЕЛ ШУМАХЕР! Семейството му в скръб

Ужасни новини за Михаел Шумахер

Михаел Шумахер не е в състояние да ходи и не се възстановява. Той не може да говори, комуникира с очи и пръсти, а движението за него е мит. Това заяви адвокатът на пилота от Формула 1, който даде интервю за журналисти и им сервира голата и много сурова истина.

„Той не се възстановява. Не може да ходи. Не може да стои дори прав. Държат го двама терапевти, но дори и в това състояние не може да изкара дълго. Той просто не е добре. И е пресилено да вярвате, че ще се върне едва ли не същия човек“, допълни още той.

Самият Михаел Шумахер не се е показвал пред света вече три години. След инцидента, при ски спускане, което почти го прати на онзи свят, пилотът от формула 1 е направо развалина, пише разкрития.ком.

Семейството му се люшкаше между пълната безнадеждност и проблясъците на подобрение, докато не стана ясно, че в клиниката в Гренобъл нищо повече не могат да направят. Тогава бе изпратен в частен център в Лозана, където остана, докато Корина Шумахер не превърна дома им край Женева в болница. Оттогава малцина са го виждали, а коментарите им са противоречиви. Повечето мнения са, че той е в много тежко състояние, а други наскоро заявиха, че се подобрява и дори ходи.

Мениджърката му Сабине Кем се опита да тушира слуховете, заявявайки, че са твърде преувеличени, но за съжаление не успя да пожъне особен успех. Заговори се, че Шумахер се влошава, което също се оказа далеч от истината. Що се отнася до Корина Шумахер, неотдавна тя потвърди, че има напредък в лечението на Михаел, но има още много дълъг път до неговото възстановяване. „Той е жив, а това е най-важното“, повтарят близките до спортиста. И се надяват на чудо.

Източник: http://bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "УЖАСНИ НОВИНИ ЗА МИХАЕЛ ШУМАХЕР! Семейството му в скръб"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*