Горещи новини

Ужасни подробности за семейството на убитата Гергана! Живеела е в истински ад!

Гергана живеела в истински ад

Гергана Проданова, която бе убита в Англия, е живеела в истински ад, разкриха нейни близки пред БЛИЦ. Тя е била системно малтретирана от мъжа, с когото е живеела на семейни начала – Костадин Костов. Именно той е арестуван от полицията в Англия като евентуален заподозрян за убийството на българката.„Двамата имат три деца, живеят в Стара Загора, но в един момент започнаха да не им стигат парите. Той има много, много лошо пиянство. Когато се напие, налита на бой, пребиваше я зверски, тормозеше я“, разкрива пред БЛИЦ приятелка на Гергана.

На няколко пъти Гергана решавала да напусне мъжа си и му давала ултиматуми, но той всеки път успявал да я убеди, че ще се промени. Така станало и последния път. Тогава спрял алкохола за дълго време. Тя решила да замине за Англия да помага на семейството си с пари. Тръгнала малко след Коледа миналата година. Скоро Костадин успял да я убеди, че се е променил и заминал и той.


Костадин Костов с едно от трите си деца

„Говорихме си с нея през юли, казваше, че уж всичко е наред, но за Костадин избягваше да говори. Помислих си дали не е започнал да пие отново и да продължава пак с побоищата, той е и много ревнив“, разказва още приятелката на Гергана.

Както БЛИЦ писа, 38-годишна българка е била убита в Англия. Приятелят й е бил арестуван за смъртта на нашенката. Колеги на Гергана Проданова в хотела, в който изкарвала прехраната си, се обадили в полицията на 8 август и съобщили, че тя не се е появила на работа и не вдига телефона си. Това било изключително нетипично и притеснително, коментирали те.

Сред разпитаните бил и любимият на Гергана. Показанията му били противоречиви и говорил неадекватни неща. Затова мъжът бил задържан по подозрение в убийството на българката.

Над 50 полицаи и следователи разследваха случая и издирваха Гергана Проданова.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ужасни подробности за семейството на убитата Гергана! Живеела е в истински ад!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*