Горещи новини

УЖАС! 8-годишно момиченце почина при с*кс в първата си брачна нощ

8-годишно момиченце умря в ръцете на съпруга си

Осем годишна булка почина в ръцете на новия си съпруг в първата си брачна нощ в Йемен. Малкото момиченце било венчано за 40-годишен мъж и е умряло вследствие на редица тежки вътрешни кръвоизливи, причинени от сексуален акт, предава Al-Bawaba.

Трагедията се разиграла в северната част на Йемен, където уговорените бракове между малки момиченца и възрастни мъже са традиция. Данните на ООН за Йемен сочат, че всяко четвърто момиче се омъжва преди да навърши 15.

Според доклад на организацията, между 2011 г. и 2020 г. в света повече от 140 милиона момичета ще станат булки преди да са навършили адекватната възраст за това.

loading...

13 Коментари on "УЖАС! 8-годишно момиченце почина при с*кс в първата си брачна нощ"

 1. Престанете с тези измислици. Само наслагване негативно отношение между хората с измислените Ви сайтове.

 2. Боряна Савчева | 24.05.2016 at 21:19 | Отговор

  Кое е измислица-че деца са омъжвани за старци? Че някои умират в първата брачна нощ или по-късно ?!Малко четете.А гледали ли сте филма “ Пустинно цвете „-историята на една сомалийка,която ,за да избегне ритуалното обрязване на гениталиите и брак със старец,бяга в Англия-с помощта на баба си. Има късмеа да бъде открита и да стане световен супермодел. Тя е релен човек,и посланник на ООН.

 3. Какви измислици , бе човек? Това го пускат dailymail

 4. тези хора не са нормални са болни лудницата такива хора

 5. Четете бе хора! Поредица ;Преживяно;–не е измислица!

 6. Да еба изродите им да еба………

 7. Буболина Люлякова | 26.05.2016 at 20:13 | Отговор

  Това за обрязването на малки момиченца около 9 годишни, е вярно, преди време четох списание, беше покъртителна статия, всичко е истина, тия живеят в някакъв техен отвратилен свят, когато се родяло момиче висчки плачели, защото знаят какво го очаква детето, потърсете и прочетете, те са такива, дори ги обрязват без да дезинфекцират ножа, и на живо, смятайте какво е това за едно дете, и ако остане живо, ако преживее инфекцията, за тях жената не трябвало да чувства удоволствие, жената е нищо по техните обичаи е така, за съжаление, изостал свят.

 8. Tctc ujad kak moje takiva neshtaa

 9. Smart za takiva hora da imash dete e dar o ne za da mu prichinavash takiva stradaniq az sashto imam momiche i nemoga da si prectavq da go podloja na takova neshto takiva hora trqbva da umirat bavno i machitelno

 10. Хер Флик от ГЕСТАПО | 12.06.2016 at 11:09 | Отговор

  Изроди

 11. Nqkoi ima li video?

 12. По TLC даваха разследването на Джоди Марш. Там се разказваше за това как са обрязвали момичетата от 8 годишна възраст на горе. Също така казаха че родителите на някои деца са ги карали да проституират (това обаче беше в друг епизод)

 13. Изроди!!! Заслужават да ги режат къс по къс гадовете- педофили…!!! Ще се женят за деца копелета мръсни…!!! Бяс ме хвана !!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*