Горещи новини

Учени от САЩ: Ислямско пророчество от преди 1400 години се сбъдва! Русия или ИД превзема Истанбул?

Ислямска държава превзема Турция според пророчествотоПобедителят при битката в Сирия, ще завоюва Константинопол, гласи предскзанието.

Според тълкувание на древно ислямско пророчество от преди 1400 години, победителят край Дабия, Северна Сирия ще завладее Константинопол (Истанбул). В момента Дабия, е под контрола на Ислямска държава, а Русия нанася удари върху тази позициите на терористичната групировка в тази територия.

Доктор Денис Драгович, който е един от учените в университета Мелбърн, които разкриха за сензационното ислямско пророчество, смята, че амбициите на джихадистите са да разширят контрола си от цяла Африка и до Бангладеш.

Пет години по-късно пък, се очаква историческа битка с Рим. Тя се тълкува като съревнование с днешните западни сили. Учените смятат, че Ислямска държава вижда в Турция легитимна мишена. Властите в южните ни съседи пък обвиниха джихадистите за терористичният акт в Анкара, който отне живота на стотици хора.

loading...

3 Коментари on "Учени от САЩ: Ислямско пророчество от преди 1400 години се сбъдва! Русия или ИД превзема Истанбул?"

  1. Чонко Цоков | 11.01.2016 at 23:29 | Отговор

    Пълни глупости…няма първообраза на този арабски псевдопророк! И как се казва този пророк? Да не е свети Илия Арабски или по-скоро Тимофей Ладожки?! На какъв език е писал на фарси или на арабски. Да не се окаже на „рожки знаци“

  2. Николай | 15.11.2016 at 15:02 | Отговор

    САЩ – Мелбърн, нещо не се връзва!

  3. инж. др. Мъгърдич Съкъджиян | 31.01.2017 at 20:24 | Отговор

    Йоан Святогорец дава същата прогноза и пророкува ядрен удар върху Ватикана. Истамбул Руски и Турция разчленена на три малки държави.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*