Горещи новини

Фенове на Левски ли наръгаха двете момчета на спирката в София? Мислели са, че са от ЦСКА…

Ултраси на Левски ги нападнаха в гръб

Късно снощи две момчета, които са чакали автобуса на бул. Александър Стамболийски и ул. Одрин, бяха нападнати в гръб от свои връстници. Едното от тях беше намушкано в гърба, а неговия връстник пребит и наръган на метри от 1-во Районно.

Тийнейджърите са приети с множество рани по гърба и травми по ръцете и главата в Пирогов. Претърпели са операции и няма опасност за живота им.

По първия случай са задържани четирима души. В двама от тях са открити оръжия. За нападението на другото момче също има задържани. Според свидетели става дума за футболни агитки.

„Синът ми е стоял с двама негови приятели и играл някаква игра с покемони. Както са стояли, около 20 човека с качулки, с лопати, с бухалки, с тръби са започнали да ги бият. В гръб са го ударили. Разцепена му е цялата глава. Всичките сухожилия на ръката са сериозно увредени”, заяви пред NOVA Ивелина Вескова майката на 17-годишното момче, пострадало близо до Първо полицейско управление.

Тя е убедена, че синът е нападнат от фенове на „Левски”. „Става въпрос за агитка на „Левски”. Те са си мислили, че синът ми е от ЦСКА и затова са ги нападнали, а той е от „Левски”и е тренирал 10 години на „Герена”. Запознахме се и с другото дете, което е наръгано. И него са го питали „Ти от ЦСКА ли си?”, той е казал „Не” и са започнали да го ръгат!“, каза тя.

loading...

1 коментар on "Фенове на Левски ли наръгаха двете момчета на спирката в София? Мислели са, че са от ЦСКА…"

  1. Няма значение фенове на левски ли са били,или на друг отбор.Това не са фенове,а ненормалници и крайно време е да бъдат поставени там където им е мястото.Затвори има достатъчно в България.Поне там да свършат някаква полезна работа за страната си.Искаме ли да се развива футбола,трябва да се премахнат тези „фенове“.Иначе стадионите ще продължават да са празни.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*