Горещи новини

Цацаров направи ШОКИРАЩИ разкрития за стрелбата по Митьо Очите

Цацаров с шокиращи разкрития

„Всички възможни тези за политически и икономически чадъри чух. Слънчев бряг е като административна държава в държавата и започна да се превръща в апетитна хапка.

Това е война за територия, за контролиране на търговската дейност. Този, който я контролира силово, печели“. Това заяви в ефира на Нова телевизия главният прокурор Сотир Цацаров.“Това е нагла престъпност. Трябва да ликвидираме причините, които предизвикват всичко това. Едно от задържаните лица уплътняваше времето си с продажба на райски газ на туристите – 5 лева за вдишване“.

Главният прокурор коментира и измамните схеми с популярните каси. „Аз съм сигурен, че прокуратурата ще свърши своя работа. Тя ще обхваща последиците от всичко това, което се е случило. Ще се зададат два въпроса на всеки от лицата, които са подписали тези договори, защо са го направили и доколко е възможно те да работя, и защо органите на реда не са контролирали това.

„За Иван Христов не мога да използвам термина „следовател“ на Митьо Очите. Човек, който се занимава с хотелиерство, ресторантьорство и неща, които са свързани с престъпления.

„Няма да има наказание за прокурора, които загуби за втори път делото „Христо Бисеров“, разкри още главният прокурор.

„Шпицкоманда в прокуратурата няма. Има само в болните мозъци на някои хора“, заключи Цацаров.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Цацаров направи ШОКИРАЩИ разкрития за стрелбата по Митьо Очите"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*