Горещи новини

ЦСКА преследва уникален рекорд! Армейците с шанс да запишат името си със златни букви в историята на българският футбол!

ЦСКА преследва исторически рекордАрмейците с шанс да станат единственият отбор в България, който не е допускал попадение във вратата си.

Въпреки че, се намира в аматьорският футбол, ЦСКА има уникален шанс да стане единственият отбор в България, който не е допуснал попадение в своята врата в рамките на един шампионатен сезон. Без значение за кое ниво става дума – А, Б, В или А окръжна група, до този момент няма нито един футболен клуб, който може да се похвали с голова разлика като тази на червените – 35:0. Дори Ботев Пловдив не успя да запази мрежата си суха във „В група“.

Всъщност трябва да отбележим, че ЦСКА се състезава сам със себе си. Рекордът за най-малко допуснати голове в един сезон в А група, се държи именно от армейците. През далечната 1951 година, ЦДНА София завършва сезона с едва 7 допуснати попадения от 22 мача.

loading...

Be the first to comment on "ЦСКА преследва уникален рекорд! Армейците с шанс да запишат името си със златни букви в историята на българският футбол!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*