Горещи новини

Часове преди Black Friday! АКТУАЛЕН СПИСЪК С МАГАЗИНИТЕ С НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ за ЧЕРНИЯ ПЕТЪК

Списък с намаления за черния петък

Пазаруването по време на големи намаления, независимо от сезона, е най-добрият начин да се спестят пари. Но когато става дума за Черния петък, имаме нужда от малко „следи“, които ще улеснят намирането на най-подходящите сделки. Обикновено това е 27 ноември след Деня на благодарността, който се възприема за начало на коледното пазаруване. Но много сайтове вече предлагат намаления, с които потребителите могат да „загреят“ за Черния петък.

Безплатни приложения като Flipp and DealNews теглят информация от флаери и седмични обяви на популярни търговци на дребно, така че лесно може да се състави списък с желаните покупки, съобщава USNews.

Но, ако предпочитате да пазарувате по време на Черния петък с посещения на класически сайтове, ето няколко възможности, които събират на едно най-доброто от най-доброто от тазгодишните предложения.

TheBlackFriday.com

Ако сте готови да се „гмурнете“ в последните обяви и каталози, следете този сайт, предлагащ всеобхватна база данни със сделки за Черния петък – от разпродажби на големи вериги, през търговци и специализирани магазини. Също така можете да се абонирате за бюлетин с най-горещите оферти, предлагащ информация за последните публикувани обяви и съобщения за предстоящи намаления.

GottaDeal.com

Оттук може да надникнете към най-добрите оферти, предлагани от онлайн магазините, още преди началото на Черния петък. Сайтът разполага с форум, където потребителите споделят най-новите появили се  намаления и полезни съвети за по-лесно и бързо справяне с продажбите в Черния петък. Също така може да се разбере кои магазини предлагат безплатна доставка.

Amazon

Винаги може да разчитате на един от най-големите онлайн търговци на дребно в света за добри оферти по време на Черния петък. Още повече, ако този търговец е решил да обяви Черен петък седмица по-рано от обикновено. Така реално намаленията на сайта на Amazon вече са в сила още от нощта на четвъртък срещу петък (20 ноември) – седмица по-рано от петъка след Деня на благодарността. Независимо дали разглеждате оферти за нови високотехнологични играчки или бижута, може да намерите най-големите намаления в „Сделка на деня“.

Slickdeals

Освен оферти, сайтът предлага търговски съвети и купони, които ще ви дадат доста добър старт сред обявените намаления, докато настъпи истинския Черен петък. Slickdeals има и допълващо мобилно предложение, чрез което може да получите незабавни известия, когато има пуснати изгодни сделки. Също така позволява и да се прави сравнение с други оферти.

BFAds.net

Сайтът дава бърз достъп до онлайн магазините, които наскоро са публикували оферти с последните намаления. Списъкът се обновява регулярно. Също така може да се абонирате за последните новини за намаления, които ще направят пазаруването ви в следващите 8 дни по-лесно.

BradsDeals.com

Информирайте се първи за предстоящите намаления и предстоящи изгодни сделки, така че да знаете къде да намерите телевизори, таблети, лаптопи и други джаджи на най-добри цени. Сайтът е лесен за навигиране, като може да използвате профила си в социалните мрежи, за да получавате информация за намаленията. BradsDeals показва бързо както най-новите оферти, така и най-популярните. Изборът е ваш.

BlackFriday.com

Това е още един всеобхватен сайт, включващ оферти за Черния петък и новини за най-новите предстоящи намаления. Сайтът е лесен за навигиране, а точните оферти могат лесно да бъдат открити. Като потребител може да си направите списък с желаните продукти и да го споделите с приятели и семейство. Мобилно приложение пък помага да запазите продуктите в списъка с няколко докосвания на екрана.

Източник: econ.bg

loading...

Be the first to comment on "Часове преди Black Friday! АКТУАЛЕН СПИСЪК С МАГАЗИНИТЕ С НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ за ЧЕРНИЯ ПЕТЪК"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*