Горещи новини

ШОК! Атентатът на 11 септември 2001 година в САЩ е инсцениран от властите! Вижте убедителните доказателства в това!

6140622M

От няколко дни насам в световното интернет пространство, се споделя клип, който показва в детайли по какъв начин, е бил инсцениран атентатът с двете кули. Твърди се, че въпросните самолети, които се врязаха в двете кули са холограми, а сградите предварително са били натъпкани с експлозиви, които са били взривени чрез детонатор. Освен това, дори сградите падат по контролиран начин, което допълнително насажда впечатлението, че има нещо нередно в цялата ситуация.

Най-силно впечатление прави факта, че самолета се врязва в сградата и предният му край преминава от другата й страна, след което потъва в сградата. Гледайте и преценете сами дали наистина е имало атентат или всичко е било умела инсценировка.

loading...

11 Коментари on "ШОК! Атентатът на 11 септември 2001 година в САЩ е инсцениран от властите! Вижте убедителните доказателства в това!"

 1. ХРИСТИН ЖЕЛЯЗКОВ | 30.04.2016 at 18:39 | Отговор

  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!! ВИЕ ОТКРИХТЕ АМЕРИКА !!!!!!!!! ДАЖЕ МАЛОУНМИТЕ АМЕРИКАНЧЕТА ГО РАЗБРАХА ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ 15 г. …………….

 2. Не му разбирам много обаче изглежда че небостъргача е от кашкавал или течен самолета влиза в него всеедно че той няма никаква плътност всеедно, че небостъргача е един газов облак.

  Другото забележително е САЩ са първа сила в света и забележете датата на събитието има 3 еденици.

  Нека психолозите се изкажат по- този въпрос.

 3. Zadavaite vaprosa kolko EVREİ e imalo V nebostırgaca po verme na udara i kolko EVREİ raboteli tam

 4. Тцрцтц еййй значи всички в света завиждат на САЩ и гледат само какво да измислят да се подиграват,но колкото и усилия да унижите САЩ и каквото и да пишете винаги ще е на ПЪРВО място разбрахте ли….. аз съм с такова впечетление че,завиждат защото е създадена от скоро тази държава и много бързо се модернизира и изкачи на върха а други с години немогат да го направят това.Затова сорете с тези простотии и да казвате лоши думи и измислици за САЩ ….и всички много добре знаем ,че всеки един от вас иска да отиде там само не се правете .Ако американците знаеха какви неблагодарници сте всичку в европа никога нямаше да ви пуснат там.

 5. ТЕ СА МНОГО КОМПЕТЕНТНИ ТЕЗИ КАТО ТОЗИ ХРИСТИН ЖЕЛЯЗКОВ И ИЛХАН ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СА СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С КОНСТРУКЦИИ НА НЕБОСТЪРГАЧИ И СА ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНИ ЧЕ НЕБОСТЪРГАЧИТЕ СА ПЛЪТНИ И НЕПРОБИВАЕМИ, НЯМА ЗАЛИ НЯМА ОГРОМНИ ПРОЗОРЦИ, ВСИЧКО Е ЕДНА ПЛЪТНА МОНОЛИТНА МАСА ИЗЛЯТА ОТ БЕТОН И КАКВО Е ЯСНО ОТ КЛИПЧЕТО – НИЩО, ИЗЛЯЗЪЛ САМОЛЕТА ОТ ДРУГАТА СТРАНА КАТО ЧЕ ЛИ НЯМА ОГРОМНИ ДВИГАТЕЛИ НАПРАВЕНИ ОТ ТВЪРДИ СПЛАВИ ТА НЕМОГАТ ДА ПРЕМИНАТ ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ ДО ДРУГИЯ – ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СЕ ПИШАТ НЯКОИ !!

 6. BG News спрете да правите каквито и да е било изводи и оставете 11 Септемри да не взривя Вашето Бюро !!!

 7. Kiril Tsvetanov | 12.09.2016 at 5:27 | Отговор

  Sajalqvam sa saginslite nevnni hora!
  Bog da gi prosti!

 8. хммм оценявам статията на 9/11

 9. Da go duxate tapi komunisti | 02.12.2016 at 10:47 | Отговор

  Ama ste takiva tapaci…..absolutno te poddarjam „lorilain“zavislivi komunisticheki laina…

 10. Otkrihte toplata voda

 11. Otkrihte toplata voda bravoooo

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*