Горещи новини

ШОК! Вижте кой е най-големия комплекс на Алисия и защо си крие гушата като Лили Иванова

Ето защо Алисия си крие гушата

Най-големият комплекс на Алисия се оказа не възрастта и бенките, а многобройните бръчки по врата и шията. Това разкриха пред HotArena нейни близки приятелки.

Сега вече става ясно, защо звездата почти винаги крие шията си. Рядко певицата разкрива точно тази част от тялото си. Дори и на участия тоалетите й са подбрани така, че да не се вижда нищо от дефекта, който я притеснява.

Проблемът бил толкова сериозен, че дори и доктор Енчев не можел да помогне, затова певицата обмисляла да го реши с операция в чужбина. Дотогава шията и ще бъде старателно прикрита за пред хората.

Талантливата певица има и други комплекси, но те са доста по- дребни и се оправят лесно с фотошоп. Например при внимателно вглеждане при професионалните й фотосесии и клипове си личи, че бенките й от лицето мистериозни изчезват.

За Алисия се твърди, че има множеството пластични операции. Според запознати те са минимум седем – три корекции на носа, две на скулите и контура на лицето, два пъти си е слагала силикон в устните. Правила си е и лифтинг – засега само веднъж и разбира се – задължителният бюст, пълен със силикон. Наскоро се появи и с нова ремонтирана брадичка.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "ШОК! Вижте кой е най-големия комплекс на Алисия и защо си крие гушата като Лили Иванова"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*