Горещи новини

Юлиян Вергов преби нагли апаши, които се опитаха да му гепят автомобила!

Юлиан Вергов преби нагли апаши

Юлиан Вергов преби крадец на коли, опитал да задигне неговата. Навръх Коледа двама апаши се опитаха да разбият колата на актьора, само че той ги спипа на място и залови единия досущ като щатско ченге, пише „Уикенд“.

В коледната вечер Юлиан имал покана за гости при свои близки приятели и на път към колата си, видял, че около в нея се суетят двама човека. Без да се изплаши или пък да започне да търси съдействие от органите на реда, популярният актьор решил да вземе нещата в своите ръце, особено след като забелязал, че единият от джамбазите му дърпа с всичка сила радиокасетофона. Юлиан се затичал към тях и докато единият успял да избяга, другият попаднал буквално между юмруците му. Театралът сграбчил за яката апаша и започнал да го налага с все сила. Между ударите шурнала кръв от разбития нос на крадеца и погнусен от ситуацията Вергов го пуснал да избяга.

След екшъна звездата от малкия екран огледал автомобила си и видял, че апашите са разбили шофьорската му ключалка, откъдето влезли. Други щети и липси нямало, макар в жабката на автомобила да имало цифров фотоапарат, както и малка сума пари в евро. За злополуката Вергов не искал да докладва в районното РПУ, разочарован от работата на полицаите по време на предишни дребни кражби. Досега автомобилите му са ставали обект на похищения 4 пъти, а крадци са разбивали и апартамента му два пъти само в рамките на миналата година.

„Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих”, разказва лошото момче на театъра.

Източни: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Юлиян Вергов преби нагли апаши, които се опитаха да му гепят автомобила!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*