ИЗВЪНРЕДНО! Мигранти събличат жени на „Лъвов мост“ и се гаврят с тях!

Бежанци събличат българки

Мигранти нападат жени в центъра на София, разказва Петър Петков,член на Изпълнителния съвет на политическа партия „Глас народен”. Нападенията се случват постоянно. Хората се страхуват да излизат от домовете си! И това се случва в центъра на София.  Ще избухне ли гражданското недоволство срещу бежанците?

Преди два дни Петър Петков  спасил жена от нападение, а няколко месеца по-рано дори трябвало да помага на полицейски патрул, защото над 30 човека обградили полицаита: „Имигрантите бяха много агресивни.

Ние се намесихме, за да изравним силите, но щяхме да бъдем арестувани, защото излиза, че се месим в работата на служителите на реда. На метри се намира „Паспортен отдел“ на МВР, а в района е пълно с нелегални таксита. Таксиметровите шофьори ходят по малка и по голяма нужда по улиците. Районът е мръсен. Никой не ги гони“, разказа пред бТВ.

„Положението не е никак добро, особено последните 6 месеца става направо нетърпимо. Животът в района, бизнесът в района, спокойствието е блокирано.” Според очевидеца жителите на квартала, особено жените се страхуват да се разхождат дори през деня:„Когато видят жена с голи рамене, с голи крака, те я нападат”, написа 24часа.
Всеки минувач може да се увери, че на Лъвов мост положението е изключително нетърпимо. ” Ако стане по-сериозен инцидент с живущите…

Ако ще започне гражданска война, ще започне от там. Познавам мъжете от района – ще пострада нечия майка, жена или дъщеря и Динко от Ямбол ще изглежда като първокласник”, заяви Петков.

Според него, обаче, Лъвов мост е точно в „Златния триъгълник” на три районни управления и, по думите на музиканта, през годините униформените са идвали предимно, за да събират рушвети. Нелегалните хостели са в съседство на полицейското управление в района.

бТВ/“Скандалните новини

loading...

3 Коментари on "ИЗВЪНРЕДНО! Мигранти събличат жени на „Лъвов мост“ и се гаврят с тях!"

  1. po umni o po naivni

  2. Къде е сега този путю от БХК?

  3. Ама големи сте професионалисти! Снимката ви е от линч в Гватемала от далечната 2009 година 😀

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*


error: Content is protected !!