Горещи новини

10 забавни причини, поради които да гласуваме за Митьо Пищова!

защо да гласуваме за Митьо Пищова

Ето 10 причини да пуснете вота за този кандидат:

10. Най-накрая ще дадем така необходимата конкуренция на Берлускони. Половите успехи на г-н Пищова са известни в цялата страна и вече заслужават международно признание. В противен случай ще погубим още един герой на модерната история.

9. Митьо се е фокусирал върху покровителство върху селяните, досущ като Цар Ивайло, който използвал най-голямата родна сила за разправянето с татарите. Освен това се надяваме, че най-накрая ще помогне за ясното разграничаване между селяни и селяндури. Първите са едни от най-хубавите хора, а следите на вторите остават навсякъде: асансьора, етажната площадка, в градинката и навсякъде другаде, където още не са поставени камери.

8. Най-накрая ще имаме президент с подходяща реч на Нова година! Омръзна ли ви от постоянното и изтъркано „Скъпи сънародници!“. Митко не обича формалностите и го очакваме да бъде с поне няколко изгори пред камера, достигнал алкохолните градуси на ЗиЛ, през сибирската пустош.

7. С такъв виден плейбой, родината ще успее да разчупи политиката, както и да помогне за сплотяване на българо-немската дружба. Чичо Митко отдавна е споделил, че предпочита блондинките, следователно Меркел да се замисля за предстоящите изпитания, както и при всяка следваща среща в Брюксел!

6. Прости си го представи на 6-и май пред цялата ни армия от 15 човека и един хеликоптер. И можеш да постигнеш тази карикатура безплатно!

5. Нека не забравяме, че в управлението ще влезе и Радо Шишарката – другият любимец на страната с много ясно представени качества. Единият ще говори на всеки празник, другият ще пее патриотични песни като „Тигре, тигре“. И нека не забравяме, че следващите четири години няма да бъдат гладни, Митко вече е извадил скарите и пече в несвяст!

4. Най-накрая ще можем да илюстрираме родната политика с правилното лице. Практически няма по-добър от него за тази длъжност!

3. Имайки предвид хобитата на бъдещия президент (секс, секс и „Поря ги кат риби“), подозираме най-накрая един действащ парламент. Легендата разказва, че Митко никога не чука, за да влезе – обратното е.

2. Все започваме да си представяме какво ще пише в жълтите вестници, след като Митьо стане президент. И ще бъде нещо от рода на „ШОК! Митьо показа питона в Брюксел!“ „ШОК! Меркел се страхува от Питона!“. Само се надяваме, че този път ще има достатъчно хора, които да инвестират в преводач, защото помним онзи английски!

1. Анцугът най-накрая ще бъде признат за официално облекло, както мнозина настояваха. Все пак вече е трудно да видим човек с кожено яке и черен анцуг. Нека направим крачка напред към 90-те! Гласувай, по-зле няма да стане!

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "10 забавни причини, поради които да гласуваме за Митьо Пищова!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*