Горещи новини

10 изумителни факта за секса! Спермата действа против бръчки

Изумителни факти за сексаФакти, от които ще ви падне шапката.

В обществото и като цяло в интернет може да прочетете стотици факти за секса. Кой от кой по-изумителни, но тези, които ще ви представим днес са научно проверени и доказани!

 1. Изобретателят на корнфлейкса смятал, че консумацията на тази храна може да повлияе на желанието за маструбация.
 2. Според данни на проучване на Национално бюро за икономически изследвания в САЩ щастието, което сексът носи, се равнява на щастието, когато спечелим 100 хил. долара.
 3. 51% от жените са достигали до оргазъм по време на коремни преси.
 4. Водещата ръка при мъжете е от страната на по-късия им тестис.
 5. Спермата действа против появата на бръчки.
 6. През 19 век вибраторът е бил метод за лечение на истерии при жените.
 7. Пълните мъже са по-издръжливи в любовните игри. Това е така, защото имат повече от женския хормон естрадиол, който блокира мъжките хормони и отлага оргазма.
 8. Скоростта на мъжката еякулация може да достигне до 45км/ч. (Пазете им очите!)
 9. Хората могат да издържат цял живот без секс, но не е и поровете. Мъжкият пор умира след 6 години, ако не прави секс.
 10. Британските шпиони използвали спермата като невидимо мастило, но престанали да го правят, тъй като се вмирисвала, ако не била прясна.
loading...

1 коментар on "10 изумителни факта за секса! Спермата действа против бръчки"

 1. Димитър Кузманов | 03.02.2016 at 11:40 | Отговор

  Всеки що годе освободен от догми и там всякакви задръжки насаждани по религиозен път ги знае тези и други такива неща. Знаят ги и жените и мъжете и поради това секса е не само удоволствие, но и забавление освен единствено възможната (до преди изобретяването на ин-витро) форма за размножаване на човешките индивиди. При все това, аз недоумявам защо и жените след като сключат брак и поповете след като бъдат ръкоположени отричат и дори отхвърлят очевидно известни и практикувани от хилядолетия полезни и приятни при това неща!? В крайна сметка, ако вървим мислено в този ред би трябвало да достигнем до въпроса кога секса ще бъде обявен за олимпийски спорт!? Не е ли така? И то не заради друго, а защото той се практикува, на е обявен в тези случаи за грях… Както и това, че всеки заченат и роден в резултат на секс е грешник… И от там и съвсем естествено все още има църкви и каещи се в тях грешници… А пък четох някога Толстой с неговата Разрушаването на Ада и неговото възстановяване… и ми се иска да отида там до белият камък на Ясна поляна и до сложа една българска роза.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*