Горещи новини

24-годишна мацка се омъжи за 68-годишен дядо-милионер, но след сватбата разбра нещо, което я попари

24-годишна се омъжи за 48-годишен дедо

Младата жена се омъжила за 68-годишен милионер, който според думите й се явява мъжът на нейните мечти, пише Florida Sun Post. Но след това била шокирана да открие, че съпругът й всъщност е неин дядо.24-годишната жена, която желае да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца. Тя направила съдбовното откритие докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями.

Тя забелязала снимка на нейния баща, с когото възрастният й съпруг не се е виждал след приключването на негов предишен брак.

Двойката не е имала никаква представа, че са свързани роднински, когато се срещнали за първи път онлайн в уебсайт на възрастни мъже, които търсят любов.

Дядото разказва пред Florida Sun Post: „Уебсайтът имаше профили на много привлекателни млади момичета. Просто почувствах нещо странно, когато видях нейните снимки. Беше като чувство на „дежа-вю“, но в същото време не можех да разбера защо тя ми изглежда по някакъв начин позната. Ние бяхме привлечени един от друг от момента, в който тя влезе в ресторанта на първата ни среща“.

Двамата не разисквали много семействата си преди да се оженят.

Младата жена казва: Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние“.

Въпреки неочакваното откритие, двойката иска да остане заедно.
Младоженката казва пред изданието: „Чувствам, че връзката ни е толкова силна, че дори нещо такова не е в състояние да ни раздели“.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "24-годишна мацка се омъжи за 68-годишен дядо-милионер, но след сватбата разбра нещо, което я попари"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*