Горещи новини

5-те най-често изричани лъжи от жените след с*кс

Какво обичат да казват жените след секс

Смятате ли, че вашата половинка казва истината в леглото, след като вече сте си свършили работата. Ако сте чували поне една от следващите 5 фрази, които ще ви споделим, то имаме лоша новина за вас – вашето момиче също ви мами!

“Аз вече свърших”

Най-често изричаната лъжа. По този начин те се опитват да окуражат своя партньор и до такава степен са се научили да симулират оргазъм, че трудно ще успеете да ги хванете в крачка.

„Размерът не е важен“

Колкото и да не им се иска на някои хора – размерът не само, че е важен, но е от съществено значение. Колкото е по-голям мъжкия полов орган – толкова повече нервни окончания ще докосва и толкова по-голямо удоволствие, ще доставя на жената.

Никога не съм си мечтала за с*кс с двама мъже! Не съм извратена

От социална гледна точка, не е прието жените да изразяват извратените си фантазии пред обществото. За разлика от мъжете, за които това не само, че е допустимо, но се гледа странно, ако мъж не си е мечтал поне веднъж за някакво „извращение“. Независимо от това, всяка жена поне сто пъти си е мечтала да  бъде главният герой на една оргия

Ти си ми третият

Не очаквайте жената до вас да сподели истинския брой на партньорите, с които е била преди вас. Поне не на този етап от връзката ви. Със сигурност ще каже едноцифрено число, което е по-малко от 5-6. В най-честия случай – 3, но повярвайте ни – бройката обикновено е поне 5-10.

Никога не съм правила това

Тази фраза обикновено служи за „оправдание“ или Още един начин да ви ласкае, създавайки ви приятното усещане, че сте имали честта да развращавате една невинна млада дама..

Послепис: Това не се отнася за всички жени. Възможно е вашата дама да казва истината!

loading...

Be the first to comment on "5-те най-често изричани лъжи от жените след с*кс"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*