Тонизиращ ефект всяка сутрин със сок от арония

Запознайте се с плодът,

наречен арония. Супер плод, който, за съжаление, не е особено популярен в България. В една публикация ще ни е особено трудно да изброим всички ползи, които имат малките зрънца на плода върху нашия организъм.

Нека да започнем от неговия недостатък, защото е само един и е много лесно преодолим. Този плод има особено тръпчив вкус и не е подходящ за директна консумация, препоръчително е да се консумира под формата на сок, сироп, вино, сладко, конфитюр или чай. Най-хубавото е, че след обработката, която претърпява, аронията не губи полезните си качества.

Сок от арония от ферма Шайен

Къде се предлагат продукти от арония онлайн? В уеб магазина на ферма Шайен – Ferma-shayen.com. В сайта може да намерите вино и сок от арония на ниски цени. Напитките са приготвени от 100% студено пресовани плодове без никакви добавки като подсладители и вода, с цел максимално да се запазят всички качества на лековитото растение.

В сока не се съдържа никаква захар, защото аронията съдържа голямо количество фруктоза и естествен подсладител сорбитол, което го прави много полезен за хора, страдащи от диабет. Той е с много приятен вкус, но не трябва да се прекалява с него, а да се консумира в умерени количества – 50мл по 3 пъти на ден преди храна.

Този плод съдържа толкова много витамини и полезни съставки, което го прави един вкусен източник на антиоксиданти. Няколко чаши с посочените малки дози дневно ще окажат тонизиращ ефект върху тялото като повишат жизнените сили на организма, подпомагат преодоляването на нивото на стрес и чувството за преумора, стимулират регенерирането на мускулната и костна тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата.

Вижте повече в страницата на ферма Шайен – Ferma-shayen.com, където може да прочетете за всички ползи от редовното приемане на сок от арония. Поръчайте онлайн или с обаждане на телефонен номер 0894663102, на който може да зададете и въпроси, ако имате такива и всичко ще ви бъде обяснено.