Всесеознни автогуми – подходящи за зимни и летни условия

Много шофьори се чудят дали наистина всесезонни гуми, които да са подходящи едновременно за зимни и летни условия.

Сега ще ви разкажем накратко каква е историята на тази категория автогуми.

През не толкова далечната 1977 година марката Goodyear разработва нов модел гуми – Tiempo, което означава време на испански език. Това е иновативен вид, който не е срещал преди това в историята – гуми, които издържат еднакво добре на зимни и летни метеорологични условия. Инвестират много пари за експанзивна рекламна кампания, която повлиява доста силно на вече отегчените шофьори, които се занимават поне два пъти в годината със смяна на сезонни гуми. Тази серия започва да се продава като топъл хляб и тази мания се разраства в цял свят. След известно време, забелязвайки потенциала на тип гуми, конкурентните производители също пускат всесезонни гуми. А днес много голяма част от новите автомобили се продават с такива универсални или всесезонни гуми.

Най-добрите марки може да намерите в онлайн магазин Gumimax.com. Ще останете очаровани от голямото изобилие, което това виртуално пространство ви предоставя. Там има продукти, които да спазят изискванията на всеки автомобилен производител. Сайтът е подреден много добре, структуриран и разделен в отделни категории. Така търсенето става много по-лесно и бързо и всеки може да се ориентира в съдържанието. Друг бонус е, че е направен с адаптивен дизайн, което означава, че може без никакъв проблем да се посещава и от мобилни устройства.

Всесеознни автогуми - подходящи за зимни и летни условия

Характеристиките на всички всесезонни гуми са ясни на всички. Това са гуми, които могат да бъдат използвани както през лятото, така и през зимата. В Европа те обикновено са по-близки до зимните отколкото до летните от гледна точка на спирачния път на сухо, издръжливостта и горивната ефективност.

Цените са достъпни за всички потребители, а всеки продукт е с високо качество. Не се колебайте да улесните себе си (с повече свободно време) и семейството си (с повече финансови средства) и поръчайте всесезонни гуми онлайн или с обаждане на телефонен номер 0877 329 200.