Доставка на цветя за Варна – 100 начина да изненадаме любимата

Цветята биха изказали желаното от вас послание, много по-добре от думите, но все пак е добре като избирате да изпратите цветя на някого, да добавите и малка картичка.

Така получателят ще се почувства още по-значимо и ще оцени вашия жест. Освен това, можете да добавите и кутия бонбони или нещо малко и символично, което да направи вашия жест още по-романтичен.

Доставка на цветя за Варна - 100 начина да изненадаме любимата

Опитните флористи от фирма Уникат Варна ще ви предложат и доставка на цветя за Варна, с която да изненадате напълно любим човек. Можете да платите по банков път и дадете адреса на получателя. Така всички ще бъдат доволни, а вашата мисия – изпълнена.

От фирма Уникат Варна предлагат и стилни кошници с цветя и подаръци, които са много подходящи за бизнес партньори и колеги. В тях могат да бъдат включени освен цветя, и бутилка вино, или шоколадови изкушения. Това прави и тези кошници много подходящи за влюбени двойки и перфектен подарък за Свети Валентин.

Благодарение на доставка на цветя за Варна, дори да сте далеч в конкретния ден, вие можете да покажете на любим човек, че сте по-близо от всякога като му изпратите букет и го накарате да се чувства специален. Обадете им се на тел.: 0887 390 342 и заявете това, което искате.

Доставката на цветя е до два дни с куриер и плащане с наложен платеж или по банка. Доставки извън Варна, се извършват, чрез куриер в рамките на един работен ден на цена 15 лв. Доставките за Варна са от 5 до 10 лв в рамките на 1 час. А невероятните цветя, които предлагат можете да разгледате на техния сайт – Unikat-Varna.com, където ще се натъкнете на истински красиви букети, кошници и аранжировки, подходящи за всеки повод.

Помислете добре за следващия повод, а защо не и без повод, и поръчайте доставка на цветя за Варна, с която да изненадате любим човек.