Управление на имоти в Booking, подготовка и обслужване

Ако живеете забързан начин на живот, работите по 8 часа 5 дни в седмицата и рядко ви остава свободно време, за да обърнете внимание на имотите си под наем, то в тази статия ще откриете перфектното решение за вас. Знаете ли, че има фирми, които предлагат управление на имоти в Booking? Ако смятате, че да научите повече ще ви бъде от полза, продължете да четете настоящата статия до край.

Както знаете, водещите платформи за отдаване на имоти под наем са именно Booking и Airbnb. Благодарение на тях, вие можете да отдавате своя имот и на международния пазар, за да увеличите шансовете си за по-голяма печалба. Но ако не ви остава време да публикувате своята обява, да опишете подробно и детайлно апартамента или вилата си и да комуникирате с гостите си…Има подходящо решение за вас и то е управление на имоти в Booking, подготовка и обслужване от специализирана фирма.

Една от малкото такива в България е Homdy.bg. Компанията улеснява напълно всеки домакин в международното предлагане на апартаменти под наем чрез водещите платформи за целта. Те познават експертно пазара на управление на имоти в Booking и Airbnb и имат нужния опит в предоставянето на услуги. Homdy предоставя на своите клиенти качествени маркетинг и реклама на имоти под наем за конкурентно представяне, което от своя страна ще ви донесе и високи месечни доходи. Фирмата предлага да се заеме с цялостната комуникация и персонализирана грижа за госта, така че вие да нямате абсолютно никакви задължения. Вижте повече относно услугите за управление на имоти от Homdy.bg.

управление на имоти в Booking

Ако смятате, че идеята е добра, можете да посетите техния сайт Homdy.bg, където са публикувани пакетите им с услуги, както и цените на всеки от тях. Преценете сами дали ви устройва и ако имате някакви въпроси или желаете да се свържете с фирмата, използвайте формата за запитване в сайта им. Те ще ви очакват!