Маслото от конопено семе влияе на мозъка – купи онлайн

Подобряване на мозъчната функция. Маслото от конопено семе има способността да стимулира функционирането на мозъка, редовният прием на продукта, дори и в малки количества, допринася за развитието и поддържането на интелектуалните способности на правилното ниво. Ако използвате това масло по време на бременност, това ще допринесе за доброто развитие на мозъка на нероденото дете.

Има и седативни свойства, които помагат на нервната система, предписват се на възрастни с неврози, множествена склероза и на деца с хиперактивност, общи неврологични проблеми.

Помага за възстановяването на опорно-двигателния апарат.

Подобрява зрението.

Има противовъзпалително и регенериращо действие.

Данните от изследвания на корейски експерти позволиха да се разбере за наличието на полиненаситени киселини в компонентите на маслото, които имат способността да предотвратяват появата на нарушения на нервната система, като болестта на Паркинсон или болестта на Алцхаймер.

Този вид масло помага за укрепване на имунната система на организма. Съдържа компоненти, които тялото ни не може естествено да произведе само, които подобряват микрофлората на червата и, разбира се, водят до подобряване на работата на имунната система. Препоръчително е да използвате маслото през студените сезони, когато хората са склонни към много настинки. Подлежи на терапия и бронхит, астма, пневмония, туберкулоза като спомагателно лечение.
Омега-3 мастните киселини в него, линоловата киселина укрепват тялото след операции, използват се за възстановяване на човек след курс на химиотерапия.

Учени, които са правили изследвания са установили, че маслото от конопено семе е полезно при лечение на изгаряния, атопичен дерматит, псориазис и еризипел. Освен това забавя процеса на стареене и намалява броя на бръчките.

Струва си да използвате 1-2 супени лъжици. масла дневно за нормализиране на менструалния цикъл, помага и за намаляване на болката по време на менструация. Маслото е добър помощник при хормонални смущения, мастопатия. Опитайте го, като направите своята поръчка на cannalife.com.