Магазин за хиперинверторни климатици в Пловдив

Хиперинверторните климатици са последния „писък“ на техниката. Те са изключително икономични и може би това е причината голяма част от потребителите да насочват в последно време погледите си към тях.

Въпреки по-високата му първоначална инвестиция, след време ще разберете, че изборът ви е бил правилен. Ще ви кажем защо това е така, разбира се.

Въпреки по-високото първоначално вложение, във времето то се компенсира от по-ниските месечни сметки за електроенергия. Това е първото им и най-важно предимство пред техните предшественици – инверторните климатици. Освен него, има и редица други преимущества:
• работят сравнително безшумно, независимо дали са в режим на охлаждане или отопление;
• притежават елегантна и модерна визия;
• лесни са за управление;
• имат по-висока енергийна ефективност;
• загряват или охлаждат бързо и безупречно всяко помещение.

Висококачествени хиперинверторни климатици в Пловдив ще откриете в магазина на Белани 84 ЕООД – дългогодишен вносител на висококачествени продукти на водещи производители с гарантиран произход. Разнообразието е голямо, а цените – напълно достъпни за всички. Освен това, фирмата предлага монтаж и сервизно обслужване на всички видове отоплителни, охлаждащи и вентилационни системи. Можете да разчитате на висок професионализъм на екипите по монтаж и сервизно обслужване. Всяка една система, която е проектирана, монтирана или поддържана от фирмата, отговаря на най-високите стандарти за безопасност и качество.

Доверете се на Белани при покупката и монтажа на новия си климатик, тъй като това е една дългосрочна инвестиция, която трябва да бъде добре обмислена, а тук ще получите пълна информация за всеки продукт, както и много съвети и препоръки кой от тях ще се окаже най-подходящия за вас.